Geserveerd met een lach!

Waar draait het nou om in de horeca? Juist, de gast moet zich thuis voelen en moet werkelijk beleven dat het aan niets ontbreekt. Het gaat vaak om kleine dingen waar je als gastheer/vrouw attent op kunt zijn en je een meerwaarde kan zijn voor je gasten. Serveren met een lach, kost niets extra! De mensen van Molenberg staan dan ook graag voor u klaar en hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan! Even voorstellen;


 

Marcel Willemse

Als algemeen manager van Boerderij Molenberg geeft Marcel dagelijks leiding aan het Molenbergteam. Met dit team verzorgt hij de bediening, staat hij wel eens in de keuken en stuurt hij zaken die betrekking hebben op de bijbehorende golfbaan en mini-camping. Een favoriete bezigheid is het organiseren van feesten en partijen. ,,Ik probeer van alle markten thuis te zijn en heb daar ook plezier in, maar daarin ligt eigenlijk mijn specialiteit. Ik zorg ervoor dat de partijen hier op maat gemaakt zijn, naar de wensen van onze gasten.


Pauline van den Hamer

Een manusje van alles. Dat is de manier waarop Pauline haar functie omschrijft bij Boerderij Molenberg. ,,Ik hoor officieel bij de keukenbrigade, maar daarnaast bedien ik en voer ik klussen uit in en om de Molenberg.’’ Gasten kunnen genieten van enkele specialiteiten van Pauline d’r hand. Zo maakt zij koekjes voor bij de koffie, ambachtelijke appeltaart en ‘knuffelbroodjes’. ,,Deze noem ik zo, omdat ze klein zijn en zacht aanvoelen,’’ aldus Pauline.


Ellen van Nes

Van bedienen en achter de bar staan, tot afwassen en de administratie bijhouden. Ellen is een veelzijdige medewerkster bij de Molenberg. ,,Ik vind het leuk om deze afwisseling te hebben. Ik ben goed in boekhouden, maar ben ook sociaal ingesteld en hou ervan om met mensen te werken. Mijn werkzaamheden zijn dus prima in balans.’’


Carola de Jonge

,,Wanneer er gasten bij de Molenberg komen, wil ik ze een leuke beleving geven. Ik werk in de bediening en probeer dit doel altijd te bereiken door vrolijk en klantvriendelijk te zijn en onze gasten te verwennen. Zo geef ik kinderen vaak een extra koekje of een leuk rietje.’’ Daarnaast verzorgt Carola het campinggebouw, dat in het hoogseizoen dagelijks werk oplevert. ,,We hebben dan 24 plekken volstaan en de toiletten en douches moeten voor deze gasten natuurlijk netjes zijn. Nu kan ik goed boenen en doe ik dat ook met zorg.’’


Nadja Pieters

Onze beroemde, overheerlijke tosti's en andere smakelijke hapjes worden gemaakt door onze kok Nadja. Aangezien zij zich vooral in de keuken begeeft, komt u haar niet zo vaak tegen als de rest van het team. Ondanks dat ze vooral achter de schermen werkt, staat ook zij altijd voor u klaar om u te voorzien van ambachtelijke heerlijkheden.