Over de Mini-Camping

NIET ALLEEN VOOR GOLFERS!

Houdt u meer van wandelen of fietsen? Vanuit de campinglocatie loopt u na zeven à achthonderd meter zo het prachtige domaniale bos in. Boswachterij Westerschouwen is het grootste bos van Zeeland en onderdeel van het natuurmonument de ‘Kop van Schouwen’. Via deze weg fietst u binnen een kwartier bij de drukte vandaan, om te arriveren bij het strand. Daar kunt u kiezen voor ‘‘stille en verlaten’’ plekjes of voor de gezelligheid van de strandpaviljoens en terrassen.

Altijd iets te doen

Op minder mooie dagen zijn op Schouwen- Duiveland genoeg bezigheden en bezienswaardigheden te vinden, die een leuke invulling geven aan de vakantiedagen. Een trip naar Zierikzee, Goes, Middelburg of naar de boulevard in Vlissingen? Ook het indrukwekkende Watersnoodmuseum in Ouwerkerk of het nostalgische Streeken Landbouwmuseum “Goemanszorg” in Dreischor zijn een bezoek waard. In Westenschouwen vindt u het ‘Klimbos Zeeuwse Helden’, voor een sportief dagje uit.

Onze locatie in burgh-haamstede

Onze camping ligt vlakbij de dorpskern van Burgh. Op tien minuten lopen vindt u diverse ambachtelijke bedrijfjes: de keurslager, groenteboer en bakkers (bij wie u ‘s ochtends heerlijke broodjes kunt halen!). Ook de landelijk bekende bedrijven zoals de AH, Etos en Gall & Gall zijn hier te vinden.

Bekijk hier de plattegrond van de camping

Sanitair

De sanitaire voorzieningen zijn keurig en schoon Ook is er sanitair aanwezig voor mindervaliden (aangelegd volgens de ITS-criteria). Om het u gemakkelijker te maken, zijn er ook een professionele wasmachine en een droger aanwezig (munten betaling).

heeft u zin in Gezelligheid?

Dan bent u van harte welkom in de “boerderij” of op het prachtige terras voor een kop heerlijke koffie (met zelfgemaakt koekje), lunch of borrel! Ervaar de gastvrijheid en de ontspannen sfeer in het mooie Burgh-Haamstede!

TOT ZIENS OP MOLENBERG!